top of page

TUOTTEET SIOILLE

Biotronic® SE Forte liquid

Voimakas synergististen happojen seos, gram-negatiivisten E. coli ja Salmonella -bakteerien haittojen estämiseen vedessä ja rehussa.

Biotronic® Top liquid

Tehokas synergisten orgaanisten happojen ja aromiaineiden (Biomin® Per4izer®) seos, gram-negatiivisten bakteerien E. Coli ja Salmonellahaittojen ehkäisemiseen sekä ylläpitämään eläinten kasvua ja hyvinvointia.

Biotronic® TOP3

Tehokas yhdistelmä orgaanisia happoja ja aromiaineita, Gram-negatiivisia ja Gram-positiivisia bakteereita vastaan ylläpitämään eläinten kasvua.

Biotronic® P

Fosforihappovalmiste haitallisten bakteerien kontrolloimiseen emakoille. Alentaa rehujen puskurikapasiteettia, optimoi ruoansulatusta ja alentaa virtsan pH:ta.

Mycofix® Plus 3.E

Kivennäisrehu siipikarjalle, sioille ja märehtijöille.

Adsorboivat aineet (mineraaliseos) tehoavat polaarisen ominaisuuden (tarttumapinnan) omaaviin hometoksiineihin. Vähentää deoksinivalenolin, T-2-toksiinin ja zearalenonin aiheuttamia vauriota ja tulehduksia sekä immuniteetin heikkenemistä. Kasvi- ja leväuutteet parantavat eläimen vastustuskykyä, vähentävät tulehduksia, suojaavat limakalvoja ja maksaa.

Mycofix® Plus 5.E

Kivennäisrehu. Vähentää deoksinivalenolin, T-2-toksiinin ja zearalenonin aiheuttamia vauriota ja tulehduksia sekä immuniteetin heikkenemistä.

bottom of page