top of page

TUOTTEET SIIPIKARJALLE

PoultryStar® Sol

Siipikarjan untuvikoille parantamaan suoliston terveyttä ja lintujen vastustuskykyä.

PoultryStar® me

Parantaa suoliston terveyttä ja lintujen vastustuskykyä päivän ikäisestä untuvikosta eteenpäin. Se estää sairautta aiheuttavien mikrobien asettumista eli kolonisoitumista suolistoon ja parantaa siten lintujen kasvua ja hyvinvointia.

Mycofix® Plus 3.E

Kivennäisrehu siipikarjalle, sioille ja märehtijöille.

Adsorboivat aineet (mineraaliseos) tehoavat polaarisen ominaisuuden (tarttumapinnan) omaaviin hometoksiineihin. Vähentää deoksinivalenolin, T-2-toksiinin ja zearalenonin aiheuttamia vauriota ja tulehduksia sekä immuniteetin heikkenemistä. Kasvi- ja leväuutteet parantavat eläimen vastustuskykyä, vähentävät tulehduksia, suojaavat limakalvoja ja maksaa.

 

Mycofix® Plus 5.E

Kivennäisrehu. Vähentää deoksinivalenolin, T-2-toksiinin ja zearalenonin aiheuttamia vauriota ja tulehduksia sekä immuniteetin heikkenemistä.

Mycofix® Select 3.E

Kivennäisrehu siipikarjalle, lihasioille ja lihakarjalle.

Vähentää deoksinivalenolin ja T-2-toksiinin aiheuttamia vauriota ja tulehduksia sekä immuniteetin heikkenemistä. Adsorboivat aineet (mineraaliseos) tehoavat polaarisen ominaisuuden (tarttumapinnan) omaaviin hometoksiineihin, esim. aflatoksiini. Biomin® BBSH 797 muuttaa deoksinivalenolin ja T-2 toksiinit eläimelle vaarattomaan muotoon. Kasvi- ja leväuutteet parantavat eläimen vastustuskykyä, vähentävät tulehduksia, suojaavat limakalvoja ja maksaa.

bottom of page