Tuotteet siipikarjalle

PoultryStar® Sol

Siipikarjan untuvikoille parantamaan suoliston terveyttä ja lintujen vastustuskykyä.

PoultryStar® me

Parantaa suoliston terveyttä ja lintujen vastustuskykyä päivän ikäisestä untuvikosta eteenpäin. Se estää sairautta aiheuttavien mikrobien asettumista eli kolonisoitumista suolistoon ja parantaa siten lintujen kasvua ja hyvinvointia.

Mycofix® Plus 3.E

Siipikarjalle, sioille ja märehtijöille.

Adsorboivat aineet (mineraaliseos) tehoavat polaarisen ominaisuuden (tarttumapinnan) omaaviin hometoksiineihin. Vähentää deoksinivalenolin, T-2-toksiinin ja zearalenonin aiheuttamia vauriota ja tulehduksia sekä immuniteetin heikkenemistä. Kasvi- ja leväuutteet parantavat eläimen vastustuskykyä, vähentävät tulehduksia, suojaavat limakalvoja ja maksaa.

 

Mycofix® Plus 5.E

vähentää deoksinivalenolin, T-2-toksiinin ja zearalenonin aiheuttamia vauriota ja tulehduksia sekä immuniteetin heikkenemistä.

Mycofix® Select 3.E

Siipikarjalle, lihasioille ja lihakarjalle.

Vähentää deoksinivalenolin ja T-2-toksiinin aiheuttamia vauriota ja tulehduksia sekä immuniteetin heikkenemistä. Adsorboivat aineet (mineraaliseos) tehoavat polaarisen ominaisuuden (tarttumapinnan) omaaviin hometoksiineihin, esim. aflatoksiini. Biomin® BBSH 797 muuttaa deoksinivalenolin ja T-2 toksiinit eläimelle vaarattomaan muotoon. Kasvi- ja leväuutteet parantavat eläimen vastustuskykyä, vähentävät tulehduksia, suojaavat limakalvoja ja maksaa.

face logo.png
face logo.png
Osoite                           Toimisto                               
 
VetAgro Oy                               Ykköskulma 2. krs                                                                                     
Käikäläntie 115                          Keskustie 29
16800 Hämeenkoski                 16800 Hämeenkoski

 © VetAgro Oy 2020

 Verkkosivut: Knut Hiidenheimo