top of page

TUOTTEET NAUTAKARJALLE

Neolait Bolutech™ bolukset

Täydennysrehuja nautakarjalle. Käytännöllinen ja taloudellinen tapa

turvata eläinten kivennäis- ja hivenaineiden saanti erikoistilanteissa.
 

 

Mycofix® Plus Dairy
Kivennäisrehu hometoksiinisaastunnan vähentämiseen

märehtijöiden rehusta.

Mycofix® Plus 3.E

Kivennäisrehu Siipikarjalle, sioille ja märehtijöille.

Adsorboivat aineet (mineraaliseos) tehoavat polaarisen ominaisuuden (tarttumapinnan) omaaviin hometoksiineihin. Vähentää deoksinivalenolin, T-2-toksiinin ja zearalenonin aiheuttamia vauriota ja tulehduksia sekä immuniteetin heikkenemistä. Kasvi- ja leväuutteet parantavat eläimen vastustuskykyä, vähentävät tulehduksia, suojaavat limakalvoja ja maksaa.

Mycofix® Plus 5.E

Kivennäisrehu. Vähentää deoksinivalenolin, T-2-toksiinin ja zearalenonin aiheuttamia vauriota ja tulehduksia sekä immuniteetin heikkenemistä.

Biomin® CleanGrain liquid

Säilöntäaine säilörehun, heinän, viljan säilöntään. Seosrehun lämpenemisen ehkäisemiseen.

Levabon® Rumen

Spray-kuivattu autolysoitu hiivavalmiste. Kaikki soluseinän hiilihydraattien, peptidien, välttämättömien aminohappojen ja B-vitamiinien biologinen arvo mukana.

Monimineral Nuolukivi

Nuolukivi kotieläimille laitumella sekä pihatoissa. Voidaan käyttää luonnonmukaisessa tuotannossa asetuksen (EY) N:o 834/2007 ja (EY) N:o 889/2008 mukaisesti.

Biotronic® Top liquid

Juomarehun hapattamiseen vasikoilla.

Licvite™ liuos

Energia- ja kivennäisvalmiste märehtijöille poikimisen ja karitsoimisen aikaan sekä laktaatiokauden alussa nostamaan veren kalsium- ja magnesiumtasoa sekä lisäenergiaksi tilanteissa, joissa eläin altistuu poikimahalvaukselle.

 

 

 

bottom of page