Rehun säilöntä
Biologinen säilöntä

Biologinen rehunsäilöntä perustuu maitohappobakteerien käymistuotteisiin. Maitohappobakteerit hyödyntävät ruohon sokeria valmistaen siitä maitohappoa. Sokeria tulisi olla raaka-aineessa ainakin 2,5 % tuorepainoa kohden. Biologiset säilöntäaineet soveltuvat huonosti tuoreelle (ka < 20 %) tai kastuneelle rehulle, mutta ovat erinomainen vaihtoehto esikuivatulle rehulle.

BioStabil säilöntäaine-esite

 

Biomin® BioStabil Plus

Erittäin tehokas ja monipuolinen säilöntäaine nurmien, apilan, sinimailasen ja kokoviljasäilörehun säilöntään. Säilöö erinomaiset eri kuiva-aineista rehua (ka 25 – 50 %). Kolme eri bakteerikantaa, jotka tuottavat eri käymistuotteita; korkea maitohapon ja riittävä etikkahapon tuotanto. Näin saavutetaan varma säilöntätulos, nopea pH:n lasku ja erinomainen aerobinen stabiilisuus.

 

Biomin® BioStabil Mays

Erittäin tehokas ja monipuolinen säilöntäaine maissin, murskeviljan ja sinimailasen säilöntään Säilöö erinomaisesti eri kuiva-aineista rehua (ka 23 – 55 %). Kolme eri bakteerikantaa, jotka

tuottavat eri käymistuotteita; riittävä etikkahapon ja maitohapon tuotanto. Näin saavutetaan varma säilöntätulos, nopea pH:n lasku ja erinomainen aerobinen stabiilisuus.

 

Kemiallinen säilöntä

 

Kemialliset säilöntäaineet perustuvat eri happoihin tai niiden seoksiin. Hapot laskevat hyvin nopeasti rehun pH:n ja monipuoliset happoseokset ehkäisevät myös virhekäymistä sekä homeiden ja hiivojen lisääntymistä.

 

 

Biomin® CleanGrain Liguid

Kostean tai kastuneen säilörehun, säilöheinän, murske- ja kokoviljan sekä teollisuuden sivutuotteiden säilöntään. Ehkäisee tehokkaasti seosrehuun lisättynä lämpenemistä ja pilaantumista. Estää erittäin tehokkaasti homeiden ja hiivojen kasvua sekä virhekäymistä. Suositellaan käsittelemään CleanGrain liuoksella siilon / auman pintakerros.

Biotronic® SE Forte Liguid

Erinomainen tuote sikojen liemiruokintaan. Laskee nopeasti pH:n ja ehkäisee tehokkaasti virhekäymistä, homeiden ja hiivojen kasvua.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now