Biologinen rehunsäilöntä perustuu maitohappobakteerien käymistuotteisiin. Maitohappobakteerit hyödyntävät ruohon sokeria valmistaen siitä maitohappoa. Sokeria tulisi olla raaka-aineessa ainakin 2,5 % tuorepainoa kohden. Biologiset säilöntäaineet soveltuvat huonosti tuoreelle (ka < 20 %) tai kastuneelle rehulle, mutta ovat erinomainen vaihtoehto esikuivatulle rehulle.

BioStabil säilöntäaine-esite

 

Biomin® BioStabil Plus

Erittäin tehokas ja monipuolinen säilöntäaine nurmien, apilan, sinimailasen ja kokoviljasäilörehun säilöntään. Säilöö erinomaiset eri kuiva-aineista rehua (ka 25 – 50 %). Kolme eri bakteerikantaa, jotka tuottavat eri käymistuotteita; korkea maitohapon ja riittävä etikkahapon tuotanto. Näin saavutetaan varma säilöntätulos, nopea pH:n lasku ja erinomainen aerobinen stabiilisuus.

 

Biomin® BioStabil Mays

Erittäin tehokas ja monipuolinen säilöntäaine maissin, murskeviljan ja sinimailasen säilöntään Säilöö erinomaisesti eri kuiva-aineista rehua (ka 23 – 55 %). Kolme eri bakteerikantaa, jotka

tuottavat eri käymistuotteita; riittävä etikkahapon ja maitohapon tuotanto. Näin saavutetaan varma säilöntätulos, nopea pH:n lasku ja erinomainen aerobinen stabiilisuus.

Biologinen säilöntä

face logo.png
face logo.png
Osoite                           Toimisto                               
 
VetAgro Oy                               Ykköskulma 2. krs                                                                                     
Käikäläntie 115                          Keskustie 29
16800 Hämeenkoski                 16800 Hämeenkoski

 © VetAgro Oy 2020

 Verkkosivut: Knut Hiidenheimo