top of page

Biologinen rehunsäilöntä perustuu maitohappobakteerien käymistuotteisiin. Maitohappobakteerit hyödyntävät ruohon sokeria valmistaen siitä maitohappoa. Sokeria tulisi olla raaka-aineessa ainakin 2,5 % tuorepainoa kohden. Biologiset säilöntäaineet soveltuvat huonosti tuoreelle (ka < 20 %) tai kastuneelle rehulle, mutta ovat erinomainen vaihtoehto esikuivatulle rehulle.

BioStabil säilöntäaine-esite

BioStabil säilöntäainekoe (tiivistelmä)

 

Biomin® BioStabil Plus

Erittäin tehokas ja monipuolinen säilöntäaine nurmien, apilan, sinimailasen ja kokoviljasäilörehun säilöntään. Säilöö erinomaiset eri kuiva-aineista rehua (ka 25 – 50 %). Kolme eri bakteerikantaa, jotka tuottavat eri käymistuotteita; korkea maitohapon ja riittävä etikkahapon tuotanto. Näin saavutetaan varma säilöntätulos, nopea pH:n lasku ja erinomainen aerobinen stabiilisuus.

Biomin® BioStabil Mays

Erittäin tehokas ja monipuolinen säilöntäaine maissin, murskeviljan ja sinimailasen säilöntään Säilöö erinomaisesti eri kuiva-aineista rehua (ka 23 – 55 %). Kolme eri bakteerikantaa, jotka

tuottavat eri käymistuotteita; riittävä etikkahapon ja maitohapon tuotanto. Näin saavutetaan varma säilöntätulos, nopea pH:n lasku ja erinomainen aerobinen stabiilisuus.

BIOLOGINEN SÄILÖNTÄ

bottom of page